AAU logo

Undervisningens dag 2019

PBL 2.0 og studieintensitet

PBL 2.0 og studieintensitet var de gennemgående temaer, da Det Strategiske Uddannelsesråd den 8. og 9. maj 2019 igen inviterede forskere og undervisere på Aalborg Universitet til den årlige konference, Undervisningens Dag, der stiller skarpt på undervisning og universitetsdidaktik på AAU.

Formålet med konferencen er at give underviserne mulighed for at hente ny viden og inspiration til undervisningen samt netværke med kolleger på tværs af AAU’s uddannelser.

TO KEYNOTES

Professor Tony Bates fra Canada og professor Jan Damsgaard fra CBS gav forskellige perspektiver på fremtidens uddannelsesvilkår, herunder digitaliseringens betydning for PBL og for hvordan undervisningen tilrettelægges.

I lighed med tidligere havde deltagerne mulighed for at vælge sig ind på en workshop under overskrifter som studieintensitet og PBL, studieaktivitetsmodellen, studiekompetencer på første studieår, blended og online learning, grafisk facilitering og stemmetræning.

Årets underviser og modtager af det Obelske Familiefonds undervisningspris bidrog sædvanen tro også med et oplæg på konferencen. I år var det Johan Heinsen fra CGS. Arrangementet sluttede med en poster session, som præsenterede de nyeste resultater fra PBL-projekter under Viden for Verden.

Se det fulde program samt materialer fra dagen her på siden. 

Læs også omtalen af konferencen og interview med Tony Bates på AAU Inside.

ENGLISH VERSION

The AAU Teaching Day 2019 took place on 8 and 9 May, 2019. On this page, you can find detailed programmes for Copenhagen and Aalborg as well as presentations and videorecordings from the conference.

Read the interview with Dr. Tony Bates on AAU Inside.

Se eller gense keynoteoplæg med Tony Bates

 

Se eller gense keynoteoplægget med Jan Damsgaard

 

Contact AAU Competence development

Tine Corfitsen / telephone 9940 3940

Tine Corfitsen

Organising group

Arrangørerne, som har tilrettelagt Undervisningens Dag 2019 på vegne af Det Strategiske Uddannelsesråd (DSUR):

  • Professor Elsebeth Korsgaard Sorensen
  • Lektor Dorina Gnaur
  • AAU Kompetenceudvikling

Save the date

Sæt kryds i kalenderen ved følgende dage i 2020:

  • København: tirsdag 5. maj
  • Aalborg: onsdag 6. maj