AAU logo

Undervisningens dag 2019

PBL 2.0 og studieintensitet er årets temaer

Det Strategiske Uddannelsesråd har valgt PBL 2.0 og studieintensitet som gennemgående temaer, når de til maj igen inviterer underviserne på Aalborg Universitet til den årlige konference, Undervisningens Dag, der stiller skarpt på undervisning og universitetsdidaktik på AAU.

Formålet med konferencen er at give underviserne mulighed for at hente ny viden og inspiration til undervisningen samt netværke med kolleger på tværs af AAU’s uddannelser.

Datoerne for Undervisningens Dag 2019 er:

  • København: 8. maj 2019

  • Aalborg: 9. maj 2019

Programmet ER KLAR

Keynotes i år bliver professor Tony Bates fra Canada og professor Jan Damsgaard fra CBS, som vil give forskellige perspektiver på fremtidens uddannelsesvilkår, herunder digitaliseringens betydning for PBL og for hvordan undervisningen tilrettelægges.

Deltagerne får også i år mulighed for at vælge sig ind på en workshop, og emnerne spænder over studieintensitet og PBL, studieaktivitetsmodellen, studiekompetencer på første studieår, blended og online learning, grafisk facilitering og stemmetræning.

Årets underviser og modtager af det Obelske Familiefonds undervisningspris holder også oplæg på konferencen. Arrangementet afsluttes med en poster session, som præsenterer de nyeste resultater fra PBL-projekter under Viden for Verden.

Se det fulde program ved at klikke på linket for enten København eller Aalborg nedenfor.

ENGLISH VERSION

The AAU Teaching Day 2019 programme is now available. Click below for detailed programmes for Copenhagen and Aalborg. An English summary is included (page 8/9) and although the entire programme is not translated, many of the activities will be in English.

København 8. maj 2019

Program for Undervisningens Dag i København

Aalborg 9. maj 2019

Program for Undervisningens Dag i Aalborg

contact
AAU Competence development

Tine Corfitsen / telephone 9940 3940

Tine Corfitsen