Viden og gode råd

Forskningsprojektet ”Mental sundhed og arbejdsfællesskaber under coronakrisen” har udviklet en række (dialog-)værktøjer til medarbejdere og ledere til at have fokus på de stærke arbejdsfællesskaber i forbindelse med at arbejde på distancen. Se mere på coronatrivsel.dk

Medarbejder- og kompetencestyrelsens hjemmeside kan du også finde gode råd til, hvordan du som leder får skabt rammerne omkring et hybridt arbejdsfællesskab samt gode værktøjer og præsentationsmateriale, som kan være en hjælp til en god proces for reboarding.

Webinar om arbejdet efter corona

Her kan du se en video med nogle af de vigtigste pointer efter webinaret med Pia Hauge i juni.

 

 

værktøjer

HR-afdelingen har samlet 2 bud på, hvordan I kan skabe rammerne om en god proces, via personlige individuelle samtaler og/eller fælles dialog:

Kurser

På AAU’s kursusportal plan2learn bliver der løbende udbudt kurser, der har til formål at klæde ledere, medarbejdere og arbejdsmiljøorganisationen bedst muligt på til at understøtte en god tilbagevenden efter Corona. Netop nu udbydes følgende kurser:

Du har også mulighed for, ganske gratis, at gennemføre en række GoLearn-kurser for eksempel:

Se alle kurser, og hvordan logger ind her.

Kontakt os og bliv guidet i den rigtige retning, hvis du f.eks. har lyst til en uvildig samtale om jeres muligheder, hjælp til valg af fokus, brug for en ståstedsanalyse eller andet, der kan hjælpe i processen.